Zhodnocení zápasů 27. a 28. října

29.10.2018 10:00

Dorost

Hvězda Trnovany  - Slavoj Úštěk 1:6 (0:3)

Dorost Slavoj chtěl po třech prohrách za sebou konečně vyhrát. Další zápas odehráli naši hráči v Trnovanech. Slavoj vstoupil do utkání dobře a tlačil se do šancí. Ve 13.minutě zahrával Slavoj rohový kop, který si domácí hráči sami vrazili do branky a Úštěk vedl 0:1. Za chvilku se ke střele dostal Ríša Hájek a po odrazu od domácího obránce se míč dostal do branky po druhé. A za dalších pět minut bylo ještě lépe. Ríša Hájek se uvolnil ve vápně, obešel i brankáře a bylo to 0:3. Do přestávky už domácí nedokázali reagovat a Úštěk vedl po poločase 0:3! Ve druhém poločase sice dokázali domácí snížit, ale Slavoj díky důrazu Marka Šrámka vstřelil další gól a bylo to 1:4. Pak se hloupě nechal vyloučit brankář Dufek a Slavoj dohrával v 10 hráčích. I tak byl Úštěk lepším týmem a ještě dvakrát se gólově prosadil. Slavoj tak konečně vyhrál a to vysoko 1:6!

 

Sestava Úštěk:

Dufek - Hajský V., Vácha, Hajský M., Brzák - Hellinger, Hrozek, Samec, Šrámek - Hanák, Hájek.

 

Střídali:

Tančák, Barnet, Václavík, Preissler

 

Góly Úštěk:

 

Hájek 2, Šrámek, Tančák, Hajský M., vlastní

 

Sestava Úštěk:
Dufek - Hajský V., Vácha, Hajský M., Brzák - Hellinger, Hrozek, Samec, Šrámek - Hanák, Hájek.
 
Střídali:
Tančák, Barnet, Václavík, Preissler
 
Góly Úštěk:
Hájek 2, Šrámek, Tančák, Hajský M., vlastní

Mladší přípravka

SK Liběšice - Slavoj Úštěk 8:5 (4:4)

Mladší přípravka sehrála v posledním podzimním kole derby v Liběšicích. Naši hráči si sice v první části vypracovali slušné vedení 4:1. Domácí ale dokázali zápas otočit a Slavoj nakonec prohrál 8:5.

 

A-tým

Sahara Vědomice -  Slavoj Úštěk 3:9 (0:4)

Áčko chtělo navázat na výhru z minulého kola v dalším utkání ve Vědomicích. Úštěk začal zápas dobře a byl více na míči. Ve 3.minutě se dostal na hranici pokutového území k míči Tomáš Jelínek a nechytatelnou střelou poslal Slavoj do vedení. Za 10 minut se Úštěk dostal opět do vápna soupeře a po odrazu od domácího obránce vedl Slavoj už o dvě branky - 0:2. Poté začali hrozit také domácí a díky rohovým kopům a dalším standartním situacím několikrát ohrozili branku Slavoj. Třetí gól ale vstřelil opět Úštěk a to díky přesné střele Kuby Malého - 0:3. Do přestávky se dokázal prosadit ještě kapitán Rešl a bylo to 0:4. Do druhého poločasu Úštěk prostřídal. Ve druhé části utkání padlo celkem 8 branek. Domácí dokázali několikrát snížit, ale Slavoj vždy reagoval a nakonec porazil Vědomice vysoko 3:9!

 

Sestava Úštěk:

Prejza - Horáček, Káles st., Blažek, Giesel - Malý, Jelínek T., Kacálek Jan, Kacálek Josef - Rešl, Šplíchal.

 

Střídali:

Kadlec, Mašata, Roubal, Malčánek

 

Góly Úštěk:

 

Kacálek Josef 4, Jelínek T., Malý, Rešl, Malčánek, vlastní

B-tým

Slavoj Úštěk - FC Libínky 1948 7:0 (2:0)

V neděli nastoupil k domácímu utkání B-tým proti Libínkám. Po volném minulém kole vstoupilo béčko do zápasu dobře a v prvních 20 minutách se dvakrát gólově prosadilo. Do poločasu již další gól nepadl a do druhé části se tak nastupovalo za stavu 2:0. Ve druhém poločase pak nadělil Slavoj soupeři dalších pět branek a vyhrál jednoznačně 7:0!

 

Sestava Úštěk:

Hanák - Roubal, Smrček, Jelínek Š., Círus - Kadlec, Buch M., Hrozek, Kacálek Jan - Malčánek, Káles ml.

 

Střídali:

Vocásek, Zelený, Hajský V.

 

Góly Úštěk:

 

Kacálek Jan 2, Káles 2, Roubal, Malčánek, Buch M.