Zápasy 28. a 29. září 2019

30.09.2019 12:00

Mladší přípravka

SK Bezděkov - Slavoj Úštěk 8:11 (4:6)

Mladší přípravka vyjela poprvé v této sezóně k venkovnímu zápasu. V Roudnici nad Labem se utkala s místním SK Bezděkov. Naši nejmladší hráči svůj zápas zvládli a zvítězili i ve čtvrtém soutěžním utkání, tentokrát nad Bezděkovem 11:8.

 

Mladší žáci

Sokol Straškov-Vodochody - Slavoj Úštěk 14:0 (5:0)

Mladší žáci sehráli další zápas okresního přeboru ve Straškově. Již v prvním poločase si domácí Sokol vypracoval vysoké vedení 5:0, které ve druhé půli postupně navyšoval. Slavoj si nakonec ze Straškova odvezl vysokou prohru 14:0.

 

A-tým

Sokol Malé Žernoseky - Slavoj Úštěk 2:0 (2:0)

Áčko jelo v 7. kole okresního přeboru do Malých Žernosek, kde ho v souboji s místním Sokolem čekal velmi těžký zápas. Domácí, kteří ještě na jaře nastupovali v krajské B. třídě získali na podzim slušných 14 bodů a byli tak favoritem zápasu. Slavoj měl v úvodu pár náznaků šancí, ale branku nevstřelil, a tak se v 15. minutě prosadili jako první domácí a ujali se vedení 1:0. Za další dvě minuty nedokázala obrana Slavoje odkopnout míč z malého pokutového území a domácí útočník vstřelil druhou branku – 2:0 pro domácí Sokol. Asi ve 20. minutě obdržel Vojta Křeček dvě žluté karty rychle po sobě a Slavoj pokračoval jen v 10 hráčích.  Úštěk chtěl i v oslabení utkání zdramatizovat, ale do 100% šance se ne a ne dostat. Naopak domácí vstřelili další branku, kterou však rozhodčí kvůli ofsajdu neuznal. Po poločase, tak platil stav 2:0. Ve druhé půli se hrálo ze strany na stranu. Více ze hry měli postupně domácí. Největší šanci na snížení z pohledu Slavoje měl Fanda Šplíchal, ale tváří v tváři brankáři neuspěl. Domácí Sokol si už do konce zápasu branku vstřelit nenechal a Slavoj tak odjel z Malých Žernosek bez bodu.

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Hrozek, Káles st., Smrček, Horáček – Giesel, Pop, Musil M., Blažek – Šplíchal, Křeček.

 

Střídal:

Roubal

 

B-tým

FC Libínky 1948 - Slavoj Úštěk 4:2 (3:0)

Béčko nastoupilo k dalšímu zápasu v Polepech proti Libínkám. Domácí hráči dokázali zápas rozhodnout mezi 24. a 29. minutou, kdy za 5 minut vstřelili 3 branky. O poločas platil stav 3:0! Ve druhém poločase byl Slavoj lepším týmem a dokázal snížit až na 3:2. Další šance na srovnání ale hráči Úštěka neproměnili a domácí přidali gólovou pojistku na 4:2. Do konce zápasu už další gól nepadl a béčko tak prohrálo s Libínkami 4:2.

 

Sestava Úštěk:

Prejza – Šimánek, Hrozek, Káles ml., Vocásek – Buch M., Kacálek, Krejčí, Malčánek – Hanák, Janoušek T.

 

Střídal:

Smrček

 

Góly Úštěk:

Káles, Janoušek T.