Zápasy 12. a 13. října

14.10.2019 12:30

Mladší přípravka

SK Štětí – Slavoj Úštěk 8:10 (2:4)

Přípravka jela k poslednímu utkání základní části do Štětí, kde nastoupila už od 9 hodin. Slavoj šel do zápasu s vědomím, že si výhrou může zajistit první místo v základní části. A zvládl to. Naši nejmladší hráči dokázali i šesté soutěžní utkání vyhrát a to 10:8 a vyhráli tak i celou základní část. Přípravka bude na podzim pokračovat dalšími zápasy ve skupině ELITE, kde se utkají nejlepší týmy z okresu.

 

Mladší žáci

SK Liběšice – Slavoj Úštěk 11:1 (5:0)

První žákovské derby po dlouhé době se odehrálo v sobotu 12. října v Liběšicích. Domácí hráči si už v prvním poločase vypracovali solidní náskok, který ve druhé části ještě navýšili. Čestnou branku Úštěka vstřelil v závěru Pavel Nguyen. Úštěk prohrál v Liběšicích vysoko 11:1.

 

A-tým

FK Litoměřicko B – Slavoj Úštěk 1:3 (1:0)

Áčko Slavoje jelo po senzační domácí výhře nad Lukavcem k dalšímu zápasu do Mlékojed. Zde se Úštěk utkal s rezervou Litoměřicka. Do zápasu lépe vstoupili domácí hráči a drželi více míč na svých kopačkách. Slavoji dělal problém terén a nepřesnost přihrávek. Úštěk se postupně k pár nadějným zakončením dostal, ale branku nedal a jako první se tak prosadili domácí. Ve 28. minutě využili domácí kapitán centru a dotlačil míč do sítě – 1:0. Slavoj chtěl hned vyrovnat, ale v prvním poločase se mu to nepodařilo. O přestávku Slavoj prostřídal a ve druhém poločase byl aktivnějším týmem. V 56. minutě dostal Úštěk velkou příležitost k vyrovnání v podobě pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil Michal Musil a bylo to 1:1. Za pět minut se stejný hráč dostal na vápně k míči a střelou z první skóroval po druhé v zápase – 1:2 pro Slavoj. Úštěk byl dál lepší a měl řadu gólových příležitostí. Třetí gól dokázal dát až v 86. minutě hlavou Tomáš Jelínek a pojistil tak výhru Slavoje na 1:3!

 

Sestava Úštěk:

Prejza – Horáček, Káles st., Smrček, Jelínek Š. – Hrozek, Jelínek T., Pop, Blažek – Šplíchal, Malý.

 

Střídali:

Musil M., Slavík

 

Góly Úštěk:

Musil M. 2, Jelínek T.

 

B-tým

Viktorie Budyně nad Ohří B – Slavoj Úštěk B 7:1 (1:1)

Se slepenou sestavou a jen v 10 hráčích nastoupilo béčko proti béčku Budyně. V prvním poločase hráči Slavoje bojovali a drželi nadějný výsledek 1:1. Do druhého poločasu ale domácí Budyně prostřídala a dokázala vstřelit dalších 6 gólů. Béčko si tak z Budyně odvezlo vysokou prohru 7:1.

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Buch L., Kacálek Jan, Vera, Grunt, Vocásek, Buch M., Šimánek, Kalakaj, Janoušek T.

 

Gól Úštěk:

Janoušek T.