Žáci: výsledky řijen

22.10.2014 20:47

Výsledky starších žáků Slavoje Úštěk říjen

Po sérii dobrých výsledků v září, čekali žákovské družstvo Slavoje nejtěžší soupeři v říjnu. 

První říjnový víkend sehrálo naše družstvo utkání v nedalekém Třebušíně. Toto utkání dopadlo jednoznačným vítězstvím Úštěka a to 0:6 (střelci 2x Barnet J., 2 x Flieger, 1 x Hrozek, 1 x Hellinger). 

Druhý víkend nás čekal soupěř nejtěžší (aspoň co se postavení v tabulce týkalo) - Liběšice. Tradiční derby bylo v tomto případě zároveň soubojem o první místo v tabulce. Jednalo se o velmi vyrovnaný zápas, který rozhodl jediný gól. A to gól, který vstřelil domácí hráč Dominik Brzák. Úštěk se tak mohl radovat z další výhry a upevnění první pozice v tabulce. 

Poslední podzimní zápas žákovské katergorie Slavoje Úštěk byl sehrán v Lukavci. Domácí drželi před zápasem třetí místo, takže se také nejednalo o lehkého soupeře. Tomuto faktu ovšem vůbec neodpovídá výsledek utkání. Slavoj v tomto utkání domácí smetl 9:0! Mezi střelce se zapsali 2 x Brzák, 2 x Flieger, 2 x Helligner a dokonce hattrick vstřelil kapitán Milan Hajský!

 

Skvělými výsledky v říjnu naší žáci jen podtrhli podzimní účinkování v okresním přeboru. Ze sedmi zápasů získali všech 21 bodů a po právu tak drží nejvyšší příčku s vysokým skóré 43:2! Za tyto výsledky a reprezentaci Slavoje Úštěk zaslouží všichni hráči velkou pochvalu!              

 

Sobota                 04.10.    10:00        Třebušín - Úštěk     0:6 (0:2) góly: Barnet J. 2, Flieger 2, Hrozek, Hellinger                                       

Sobota                 11.10.    10:00        Úštěk - Liběšice      1:0 (0:0) gól: Brzák                                                       

Sobota                 18.10.    10:00        Lukavec - Úštěk      0:9 (0:4) góly:  Hajský M. 3, Brzák 2, Flieger 2, Hellinger 2