Výsledky zápasů 26. a 27. října

29.10.2019 10:00

Mladší žáci

FK Litoměřicko B – Slavoj Úštěk 6:0 (5:0)

Mladší žáci odehráli poslední soutěžní utkání roku 2019 v Terezíně, kde se utkali s Litoměřickem B. Soupeř byl podle postavení v tabulce jasným favoritem a už v prvním poločase si vypracoval vedení 5:0. Ve druhém poločase pak inkasoval Úštěk jen jeden gól, ale i tak prohrál jasným rozdílem 6:0.

 

Mladší přípravka

Slavoj Úštěk – SK Liběšice 13:7 (6:3)

Přípravka odstartovala ELITE skupinu okresního přeboru doma proti SK Liběšice. Naši nejmladší hráči navázali na výsledky ze základní části soutěže a zvítězili 13:7!

 

B-tým

Sokol Medvědice – Slavoj Úštěk 10:2 (4:2)

Béčko jelo k utkání 10. kola IV. třídy do vzdálených Medvědic. Bohužel rezerva Slavoje neměla v zápase k dispozici klasického brankáře, a tak se do branky musel postavit Jan Kacálek. Absence gólmana se ukázala jako velký problém a měla vliv na výsledné skóré.  Mezi 10. a 20. minutou inkasoval Slavoj 4 branky. Do poločasu sice dvakrát snížil Tomáš Janoušek, ale v druhé půli skórovali už jen domácí, a to dokonce šestkrát. Béčko tak prohrálo v Medvědicích vysoko 10:2.

 

Sestava Úštěk:

Kacálek Jan –Buch L., Jelínek Š., Hrozek, Grunt – Malý, Buch M., Janoušek P., Šimánek – Janoušek T., Káles ml.

 

Góly Úštěk:

Janoušek T. 2

 

A-tým

ASK Lovosice B – Slavoj Úštěk 3:9 (1:5)

Áčko hrálo netradičně v neděli a chtělo navázat na senzační výhru nad Libotenicemi z minulého kola. Slavoj vstoupil do utkání skvěle a už ve 2. minutě vedl 0:1! Slavoj byl dal aktivnější, ale na další branku se čekalo až do 30. minuty, kdy zvýšil vedení Slavoje Tomáš Krejčí – 0:2. Mezi 38. a 41. minutou se Úštěk prosadil hned třikrát a bylo to 0:5! Domácí ASK sice snížil na poločasové skóré 1:5, ale Slavoj to nerozhodilo a hned po přestávce přidal další dvě branky a bylo to už 1:7. Pak se prosadil hlavou nejmenší hráč na hřišti – Jan Kacálek a Úštěk vedl 1:8. Do konce zápasu domácí vstřelili ještě dvě korigující branky a Slavoj jednu skóroval jednou. Utkání nakonec skončilo vysokým výsledkem 3:9!

 

Sestava Úštěk:

Prejza – Horáček, Káles st., Smrček, Giesel – Slavík, Petrus, Jelínek, Krejčí – Musil M., Šplíchal.

 

Střídali:

Kacálek Jan, Janoušek T., Hrozek

 

Góly Úštěk:

Šplíchal 2, Musil M. 2, Jelínek T., Petrus, Krejčí, Kacálek Jan, vlastní