Výsledky zápasů 16. - 20. října

21.10.2019 12:30

Mladší žáci

Slavoj Úštěk – Podřipan Rovné 1:2 NP (1:1)

Mladší žáci Slavoje předehráli ve středu 16. října 11. kolo okresního přeboru. Soupeřem byl Podřipan Rovné. Slavoj dostal hned v 5. minutě do vedení Venda Rešl – 1:0! Na další branku čekali diváci až do 44. minuty, kdy bohužel vyrovnali hosté na 1:1. Nerozhodný stav platil i po konci základní hrací doby, a tak se šlo na penalty. V nich byli úspěšnější hosté a odvezli si z Úštěka dva body. Domácímu Slavoji zůstal aspoň bod.

 

Mladší žáci

Slavoj Úštěk – Sokol Pokratice 1:6 (0:4)

Mladší žáci přivítali na domácím hřišti první tým tabulky z Pokratic. Naši borci se bili statečně, ale už po čtvrt hodině prohrávali 0:3 a o přestávku pak 0:4. Po půlce sice snížil za Slavoj Pavel Nguyen, ale hráči Pokratic přidali další dvě branky a vyhráli 1:6.

 

A-tým

Slavoj Úštěk – SK Libotenice 2:1 (1:0)

Áčko mělo, podobně jako žáci, za soupeře lídra tabulky. Tým Libotenic do soboty 19. října neztratil ani bod a měl skvělé skóré 45:4! Slavoj chtěl navázat na dvě výhry z předchozích zápasů. V úvodu utkání viděli diváci jen náznaky šancí na obou stranách. Na gól se čekalo až do 35. minuty, kdy se hlavou po rohovém kopu prosadil Lukáš Slavík. Slavoj byl od té doby o něco lepší a snažil se dál hrozit. Poločas ale skončil 1:0. Ve druhé půli přidal asi pět minut po přestávce druhou branku Slavoje Tomáš Jelínek a bylo to 2:0! Hosté se snažili zvrátit nepříznivý stav, ale i Slavoj chtěl hrát dál dopředu. Zvrat přišel v 69. minutě, kdy viděl Honza Blažek červenou kartu a Úštěk dohrával v 10 hráčích. Hosté tlačili a odměnou jim byl snižující gól na 2:1 v 73. minutě. Slavoj se dalších 20 minut bránil a bránil. A nakonec se také ubránil, protože hosté už druhou branku nepřidali a Úštěk tak mohl slavit výhru nad prvním týmem tabulky 2:1!

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Giesel, Káles st., Smrček, Jelínek Š. – Slavík, Musil M., Jelínek T., Blažek – Pop, Šplíchal.

 

Střídal:

Horáček

 

Góly Úštěk:

Slavík, Jelínek T.

 

  

B-tým

Slavoj Úštěk – Slavoj Třebenice 2:1 NP (1:0; 1:1)

Béčko Slavoje přivítalo v rámci 9. kola IV. třídy Slavoj Třebenice. Úštěk chtěl odčinit debakl z minulého kola z Budyně. K výhře nasměroval Slavoj v prvním poločase Martin Buch, který vstřelil ve 21. minutě úvodní branku zápasu a Úštěk vedl. Hosté z Třebenic pak dokázali ve druhém poločase vyrovnat a po 90 minutách skončil zápas 1:1. V penaltovém rozstřelu byl úspěšný Slavoj a připsal si nakonec dva body za výhru 2:1 po penaltách.

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Janoušek P., Jelínek Š., Kacálek Jan, Vocásek – Malčánek, Krejčí, Buch M., Šimánek – Káles ml., Janoušek T.

 

Střídal:

Musil P.

 

Gól Úštěk:

Buch M.