Výsledky víkendu 23. a 24.3.2019

25.03.2019 11:00

O víkendu 23. a 24. března zahájil Slavoj jarní část sezóny 2018/2019. Na domácím hřišti nastoupil v sobotu A-tým a v neděli pak i dorost.

 

A-tým: Slavoj Úštěk - Sokol Milešov 2.1 (1:0)

Áčko nastoupilo k prvnímu jarnímu soutěžnímu zápasu doma proti Milešovu. Domácí Slavoj chtěl navázat na úspěšný závěr podzimu. V prvním poločase byla hra obou týmů nepřesná, ale i přes to se zrodilo několi gólových šancí. Více jich měl přeci jen domácí Úštěk a jednu z nich dokázal ve 26. minutě proměnit kapitán Ruda Rešl. Do poločasu už další gól nepadl a Úštěk tak vedl o přestávku 1:0. Do druhé půle vstoupil lépe Sokol Milešov a Úštěk měl několikrát namále. Domácí hráči nedokázali podržet míč a valil se na ně jeden útok za druhým. V 65. minutě pak byli hosté za svou aktivitu odměnění vyrovnávací brankou, která platila i přes to, že pomezní rozhodčí signalizoval offside. Po obdržené brance se Slavoj trochu vzpamatoval a chtěl si vzít vedení zpět. To se povedlo deset minut před koncem, kdy krásnou střelou z přímého kopu skóroval Honza Blažek - 2:1! Do konce už hosté nedokázali srovnat a áčko Slavoje mohlo slavit výhru!

 

Sestava Úštěk:

Prejza - Horáček, Smrček, Blažek, Giesel - Hájek ml, Jelínek T., Hrozek, Kacálek Josef - Rešl, Křeček.

 

Góly Úštěk:

Rešl, Blažek

 

Střídali:

Janoušek T., Hanák

 

Nenastoupil:

Malčánek

 

Dorost: Slavoj Úštěk - FK Malšovice 0:2 (0:1)

Den po áčku zahájil jaro také dorost Slavoje. Dorost nedokázal navávat na výhru z posledního podzimního kola a od 35. minuty prohrával 0:1. Ve druhém poločase hosté z Malšovic navýšili své vedení a zápas nakonec skončil 0.2.

 

Sestava Úštěk:

Hanák - Hajský V., Vácha, Brzák, Barnet - Hellinger, Hrozek, Hajský M., Kalakaj - Dufek, Hájek.

 

Střídali:

Preissler, Nešleha, Šrámek

 

Přípravky

Před startem jarních soutěží vyrazila starší i mladší přípravka k přátelskému utkání do Kravař. Mladší přípravka zvítězila zajímavým skóré 11:9. Starší přípravka bohužel padla 6:1.