Výsledky 20. a 21. dubna 2019

23.04.2019 08:00

B-tým

Slavoj Sulejovice - Slavoj Úštěk 4:0 (2:0)
 
Béčko nastoupilo netradičně v sobotu od 14 hodin na hřišti lídra tabulky IV. třídy. Bohužel hned v prvním poločase si domácí tým vypracoval dvoubrankové vedení, které ve druhé půlce ještě dvakrát navýšil. Béčko tak nestačilo na Slavoj Sulejovice a poprvé na jaře prohrálo.
 
Sestava Úštěk:
Dufek - Hajský V., Círus, Jelínek Š., Vocásek - Zelený, Kacálek Jan, Káles ml., Krejčí - Malčánek, Janoušek T.,
 
Střídali:
Janoušek P., Buch M., Buch L.

A-tým

ČFK Brňany - Slavoj Úštěk 2:4 (1:2)
 
Další zápas okresního přeboru sehrál A-tým Slavoje na půdě Břnan. Domácí tým se poměrně rychle dočkal vedoucí branky a Slavoj prohrával 1:0. Asi za pět minut se ale prosadil Ruda Rešl a bylo vyrovnáno. Slavoj postupně převzal aktivitu a začal hrozit svými útoky. Do slibné šance se dostal Ríša Hájek. Domácí gólman ho zastavil jen za cenu faulu a Slavoj tak získal výhodou v podobě pokutového kopu. K exekuci se postavil Tomáš Jelínek a Slavoj vedl 1:2! Do přestávky další branka nepadla a Slavoj vedl o přestávku 1:2. Do druhého poločasu vstoupil Úštěk dobře a po pěti minutách navýšil vedení díky brance Hájka. Po krásné brance Tomáše Jelínka z 58. minuty už vedl Slavoj o tři branky - 1:4. Poté aktivita Slavoje trochu upadla a domácí se snažili zvrátit vývoj zápasu. Odměnou za aktivitu jim bylo snížení v 74. minutě. Další gól už ale domácí vstřelit nedokázali a tak Úštěk vyhrál v Brňanech 2:4.
 
Sestava Úštěk:
Prejza - Horáček. Smrček, Káles st., Giesel - Hájek ml., Jelínek T., Musil, Hrozek - Blažek, Rešl.
 
Střídali:
Mašata, Kacálek Jan
 
Góly Úštěk:
Jelínek T. 2, Rešl, Hájek 

Dorost

FK Česká Kamenice - Slavoj Úštěk 3:1 (2:1)
 
Dorost nastoupil den před Velikonocemi k zápasu v České Kamenici. Bohužel náš tým němel dobrý vstup do zápasu a hned po 2 minutách prohrával 1:0. Za pět minut přidali domácí další branku a bylo to už 2:0. Ve 22. minutě sice snížel Hrozek. Domácí ale po přestávce opět navýšili vedení a dorost tak prohrál v České Kamenici 3:1.
 
Sestava Úštěk:
Dufek - Hajský V., Brzák D., Hajský M., Barnet - Hellinger, Hrozek, Hájek, Preissler - Hanák, Kalakaj.
 
Střídali:
Bělohoubek
 
 

Starší přípravka

FK Schoeller Křešice - Slavoj Úštěk 7:0 (3:0)
 
První venkovní zápas čekal před Velikonocemi starší přípravku. Na silného soupeře narazili naši hráči v Křešicích. Slavoj bohužel nedokázal vstřelit ani čestnou branku a prohrál vysoko 7:0.