Výsledky 14. a 15. září 2019

16.09.2019 10:30

B-tým: Český Granát Podsedice – Slavoj Úštěk B 1:2 NP (1:0; 1:1)

Béčko Slavoje sehrálo další zápas IV. třídy až v dalekých Podsedicích. Domácí hráči se dostali do vedení v první poločase díky brance z 28. minuty. Slavoj se ve druhém poločase snažil vyrovnat a podařilo se mu to necelých 10 minut před koncem díky brance Martina Malčánka. V penaltovém rozstřelu byli hráči Slavoje úspěšnější a odvezli si tak z Podsedic dva body za výhru po penaltách 2:1.

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Buch L., Jelínek Š., Hrozek, Janoušek P. – Malčánek, Krejčí, Buch M., Šimánek – Kacálek Jan, Janoušek T.

 

Gól Úštěk:

Malčánek

 

A-tým: Sokol Černiv – Slavoj Úštěk 3:2 (2:2)

Áčko hrálo po debaklu v minulém kole opět venku. Tentokrát nastoupil Úštěk v Černivi. V úvodu zápasu byl Slavoj aktivnější a dostal se do vedení 1:0. Domácí hráči, ale dokázali rychle reagovat a v 16. minutě vyrovnali. Slavoj měl další velké šance, ale branku nevstřelil a když domácí využili špatné rozehry Slavoje vedli ve 29. minutě 2:1. Do přestávky dokázal za Slavoj ještě srovnat krok Ruda Rešl a o poločas tak platil stav 2:2. Ve druhém poločase chtěl Úštěk strhnout vedení na svojí stranu. Bohužel v 55.minutě opět vedli domácí, když si hráči Slavoje po odrazech vstřelili vlastní branku. Úštěk chtěl za každou cenu bodovat, ale od 76. minuty dohrával v 10 hráčích když byl za kritiku rozhodčího vyloučen kapitán Rešl. Přes oslabení byl Slavoj dál aktivní a měl i další velké šance. Největší měl Vojta Křeček, ale ani on třetí gól Úštěka nevstřelil a Slavoj si tak z Černivi odvezl porážku 3:2.

 

Sestava Úštěk:

Prejza – Roubal, Musil M., Musil P., Horáček – Slavík, Jelínek T., Blažek, Giesel – Rešl, Šplíchal.

 

Střídali:

Malý, Křeček

 

Góly Úštěk:

Horáček, Rešl

 

Mladší žáci: FK Litoměřicko C – Slavoj Úštěk 9:0 (4:0)

Mladší žáci hráli další kolo okresního přeboru v Terezíně proti týmu FK Litoměřicko C. Soupeř od začátku přehrával naše borce a postupně navyšoval skóré. Hráčům Úštěka se bohužel nepodařilo vstřelit ani čestnou branku a prohráli vysoko 9:0.