Souhrn zápasů z víkendu 31.8. a 1.9. 2019

02.09.2019 09:00

O poslední prázdninový víkend se do hry zapojily i týmy mládeže Slavoje.

 

Mladší přípravka: Slavoj Úštěk – SK Liběšice 12:7 (8:3)

Na domácím hřišti vyběhli nejdříve k utkání nejmladší hráči a v kategorii mladších přípravek přivítali SK Liběšice. Naši hráči svého soupeře přehráli a v utkání bohatém na branky nakonec zvítězili vysoko 12:7!

 

Mladší žáci: Slavoj Úštěk – Sokol Prackovice nad Labem 9:2 (5:1)

Po přípravce nastoupil ke své premiéře v sezóně i ve své kategorii vůbec tým mladších žáků. Hráči nastoupili poprvé na větším hřišti a v systému 7+1, ale se změnou si poradili na výbornou. Hned po třech minutách se domácí Slavoj prosadil a vedl 1:0. Hosté sice dokázali srovnat, ale poté se Slavoj opět dostal do vedení, které už nepustil. Do poločasu Slavoj nastřílel 5 branek a vedl 5:1. Ve druhé půlce Úštěk ještě skóré navyšil až na konečných 9:2.

 

 

B-tým: Slavoj Úštěk B – TJ Lovečkovice 5:0 (1:0)

Béčko Slavoje v první domácím zápase podzimu přivítalo nedaleké Lovečkovice. Na první branku se čekalo jen do 14. minuty, kdy se prosadil Fanda Šplíchal a béčko se ujalo vedení 1:0. Těsně před poločasem byl po 2. žluté kartě vyloučen domácí obránce Svoboda a Slavoj čekala celá druhá půlka v 10 hráčích. Úštěk se s tím ale vyrovnal více než dobře a ve druhém poločase vstřelil soupeři další 4 branky. Slavoj tak přehrál Lovečkovice jasně 5:0!

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Janoušek P., Svoboda B., Jelínek Š., Vocásek – Malčánek, Buch M., Hrozek, Roubal - Janoušek T., Šplíchal

 

Střídali:

Káles ml., Grunt, Slavík, Hajský V., Kalakaj

 

Góly Úštěk:

Šplíchal 2, Slavík 2, Janoušek T.