Souhrn zápasů týdne 21. až 27. září 2020

29.09.2020 11:00

Týden od 21. do 27. září 2020 byl bohatý na zápasy Slavoje. Zápasový kolotoč se roztočil již ve středu, kdy nastoupil A-tým v rámci okresního poháru ve Štětí a skončil pak v neděli odpoledne zápasem mladší přípravky v Podluskách.

 

A-tým: SK Štětí B – Slavoj Úštěk 1:2 (1:0)

Áčko vstoupilo do utkání 2.kola okresního poháru v pozměněné sestavě. V úvodu zápasu byl aktivnější domácí tým a více držel míč. A byli to také domácí, kteří vstřelili první branku utkání a ujali se v 19.minutě vedení díky střele z hranice pokutového území. Pak začal být aktivnější i tým Slavoje a několikrát se dostal k brance Štětí. Žádná velká příležitost z toho nebyla. Do druhé poloviny zápasu udělal Slavoj změny v sestavě a byl pak lepším týmem. Odměnou za aktivitu bylo vyrovnání v 60.minutě brankou Fandy Šplíchala. Úštěk byl dál aktivní a měl řadu dalších brankových příležitostí. Domácí měli pár nebezpečných brejků. Když už se utkání pomalu chýlilo k penaltovému rozstřelu, tak zahrál domácí hráč v pokutovém území rukou a byla z toho penalta. Tu s přehledem proměnil Tomáš Jelínek a nasměroval v 92. minutě Slavoj k výhře 2:1!

 

Sestava Úštěk:

Prejza – Kučera, Svoboda, Horáček, Roubal – Kacálek Jan, Buch M., Jelínek T., Vocásek – Janda, Šplíchal.

 

Střídali:

Káles, Blažek, Křeček, Hanák

 

Góly Úštěk:

Šplíchal, Jelínek T.

 

Mladší přípravka: Slavoj Úštěk – SK Bezděkov 6:10 (1:4)

Jediný domácí zápas týdne sehrála mladší přípravka ve čtvrtek proti Bezděkovu. Naši nejmladší hráči v tomto zápase připsali první prohru, když na soupeře nestačili v poměru 6:10.

 

 

Starší žáci: FK Schoeller Křešice – Slavoj Úštěk 5:2 (3:1)

Žáci povzbuzení první výhrou v sezóně z minulého kola jeli v sobotu do nedalekých Křešic. Bohužel už v prvním poločase si domácí vypracovali náskok 3:1. Slavoj sice po poločase snížil na 3:2, ale domácí poté náskok navýšili až na konečných 5:2.

 

Góly Úštěk:

2x Nguyen Pavel

 

A-tým: FK Litoměřicko B – Slavoj Úštěk 2:0 (0:0)

Áčko hrálo druhé venkovní utkání během jednoho týdne. V rámci okresního přeboru se Slavoj představil na hřišti v Mlékojedech proti FK Litoměřicko B. V prvním poločase byl Úštěk aktivnější a měl spoustu brankových příležitostí. Ty naši hráči neproměnili a ve druhé půlce mohli litovat. Domácí Litoměřicko se totiž v 50. minutě ujalo vedení. Za 10 minut poté pak po špatné rozehrávce v obraně Slavoje ještě domácí navýšili vedení na 2:0. Slavoj se snažil v závěrečné půlhodině zkorigovat skóré, ale těžký terén a nepřesnosti mu v tom velmi bránili. Naopak domácí pozorně bránili své vedení také ubránili. Slavoj tak odjel domů bez bodu.

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Roubal, Káles, Blažek, Janda – Kacálek Jan, Jelínek T., Musil, Slavík – Křeček, Kacálek Josef.

 

Střídali:

Horáček, Šplíchal, Malčánek

 

Nenastoupili:

Prejza, Kučera, Vocásek

 

 

Starší přípravka: Slavoj Bohušovice nad Ohří – Slavoj Úštěk 10:10 (9:7)

Starší přípravka hrála další zápas v Bohušovicích. V souboji dvou Slavojů došlo k velké přestřelce, které nakonec skončila 10:10.

 

Mladší přípravka: Dynamo Podlusky – Slavoj Úštěk 15:10 (7:5)

V oslabené sestavě nastoupila mladší přípravka v Podluskách. Ani své druhé utkání v jednom týdnu nejmladší kategorie Slavoje nevyhrála a z Podlusk odvezla výsledek 15:10 pro domácí Dynamo.