Souhrn zápasů 8. a 9. září 2018

10.09.2018 11:00

Přípravka

Slavoj Úštěk - SK Bezděkov 8:19 (2:10)

Mladší připravka nastoupila v sobotu 8. září opět doma a přivítala Bezděkov. Ve velké přestřelce byli úspěšnější hráči Bezděkova a vyhráli zajímavým výsledkem 8:19.

 

A-tým

Slavoj Úštěk - Sokol Velké Žernoseky 0:1 NP (0:0)

Po dvou venkovních zápasech se na domácím hřišti utkal A-tým s Velkými Žernosekami. V prvním poločase měl domácí Slavoj velké množství šancí. Nepřesnost a také skvěle chytající golman hostů však to byly důvody proč platil o přestávku nerozhodný stav 0:0. Ve druhém poločase se hra trochu vyrovnala a několikrát se k zakončení dostali také hosté z Žernosek. Chvíli před koncem dokázal Ruda Rešl vstřelit branku, která však nebyla uznána kvůli údajné ruce. Zápas tak skončil 0:0 a šlo se na penalty. Hned první dva střelci Slavoje nedokázali proměnit. Hosté byli vždy úspěšní a odvezli si nakonec dva body. 

 

Sestava Úštěk:

Prejza - Roubal, Hájek st., Svoboda, Horáček - Šplíchal, Jelínek T., Kacálek Jan, Hájek ml. - Rešl, Křeček. 

 

Střídal:

Hajský M.

 

Dorost

Slavoj Úštěk - TJ Mojžíř 0:1 (0:0)

Dorost sehrál tento týden celkem dva zápasy. Nejprve se ve středu 5. září utkali naši hráči doma s Mojžířem. Soupeř z čela tabulky potvrzoval v prvním poločase své kvality. Domácí Slavoj měl také pár příležitostí. Gól ale o první poločas žádný nepadl. Druhá půlka začala pro Úštěk velmi smolně. Prakticky hned po rozehrání prošel hostující kapitán celou obranou a hosté se ujali vedení 0:1. Slavoj pak po celý druhý poločas tlačil a soupeř se jen bránil. Branku však dorostenci Slavoje vstřelit nedokázali a prohráli nejtěsnějším rozdílem 0:1.

 

Sestava Úštěk:

Dufek – Hajský V., Brzák D., Hajský M., Barnet – Šrámek, Hájek, Hrozek, Tančák – Kalakaj, Hanák.


Střídali:

Preissler, Vácha

 

 

Slavoj Úštěk – Sokol Straškov-Vodochody 4:2 (2:1)

V neděli 9. září se pak dorost utkal opět na domácím hřišti se Straškovem. Slavoj vstoupil do zápasu velmi dobře a již v 5. minutě se dostal do vedení díky brance Jirky Hanáka. Hosté dokázali pěkně zahraným přímým kopem v 9. minutě vyrovnat. Slavoj byl ale lepším týmem a tlačil se do útoku. V 15. minutě se dostal do pokutového území Marek Šrámek. Hosté ho stavili jen díky faulu a kopala se penalta! K exekuci se postavil Jirka Hanák a Slavoj opět vedl – 2:1. Pak se hra trochu uklidnila a do přestávky další gól nepadl. Ve druhém poločase se povedlo Slavoji díky brance Ríši Hájka zvýšit vedení na 3:1. Hosté pak opět využili přímý volný kop a v 57. minutě to bylo opět jen o jeden gól. Zápas pak byl více méně vyrovnaný. Gólovou pojistku přidal pět minut před koncem Jirka Hanák a završil tak hattrick!

 

Sestava Úštěk:

Dufek – Hajský V., Brzák D., Hajský M., Barnet – Hellinger, Kalkaj, Hrozek, Tančák – Hájek, Hanák.


Střídali:

Preissler, Flieger, Václavík, Šrámek

 

Góly Úštěk:

Hanák 3, Hájek

 

 

 

B-tým

Slavoj Úštěk B – Schoeller Křešice B 2:3 NP (2:1, 2:2)

Béčko nastoupilo poprvé v nové sezóně na domácím hřišti a utkalo se v Křešicemi B. Hráči Slavoje vstoupili do zápasu dobře a už od 12. minuty vedli 1:0. Za dalších pět minut už vedl Úštěk dokonce o dvě branky. Hosté se však nevzdávali a ještě v první půli snížili na 2:1. Ve druhém poločase se za hosty prosadil bývalý hráč Slavoje Jan Tirdil a bylo vyrovnáno. Definitivní obrat dokonali hosté z Křešic v penaltovém rozstřelu a nakonec tak hosté brali dva body za výhru 2:3 po penaltách.

 

Sestava Úštěk:

Dufek – Buch L., Smrček, Círus, Vocásek – Malý, Kacálek Jan, Hrozek, Kalakaj – Kacálek Josef, Hanák.

 

Střídali:

Hajský V., Zelený, Barnet, Brzák

 

Góly Úštěk:

Kacálek Josef, Kacálek Jan