Souhrn zápasů 8.9. - 13.9.2020

14.09.2020 10:00

Mladší přípravka: Sokol Straškov - Slavoj Úštěk 8:12 (4:8)

Hned v úterý hrála druhý zápas sezóny mladší přírpavka. Naši hráči navázali na výhru z Travčic a zvítězili i ve Straškově a to 8:12! Po zápase pak bylo dokonce po kontrole zápisu zjištěno, že naši hráči zvítězili ikdyž proti nim nastoupil tým sestavený ze straších hráčů než pravidla pro mladší žáky dovolují!

 

 

A-tým: Dynamo Střížovice - Slavoj Úštěk 3:8 (1:4)

První kolo poháru sehrálo áčko Slavoje ve středu 9.9. ve Střížovicích. V pozměněné sestavě se Slavoj hned v 1.minutě ujal vedení díky brance návrátilce Pepy Kacálky. Domácí sice za 10 minut vyrovnali ale Slavoj dokázal i přes kostrbatou hru opět vstřelit branku a vedl 1:2. Do poločasu přidali hráči Úštěka další dva góly a bylo to 1:4. Ve druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu. O něco více ze hry měl hostující Slavoj a přidal další 4 góly. Domácí ve druhém poločase vstřelili dva góly a Úštěk tak vyhrál 8:3.

 

Sestava Úštěk:

Prejza - Kučera, Horáček, Smrček, Vocásek - Malčánek, Buch M., Kacálek Jan, Blažek - Kacálek Josef, Šplíchal.

 

Střídali:
Svoboda, Janda

 

Góly:

6x Kacálek Josef, 2x Šplíchal

 

Starší žáci: Sokol Mšené-lázně - Slavoj Úštěk 5:2 (1:0)

Žáci vyjeli i k druhému zápasu ven. Tentokrát do Mšených lázní. Náš tým si chtěl spravit náladu po vysoké prohře ve Štětí v minulém kole. V první poločase viděli diváci jen jeden gól a to do branky Úštěka. Domácí tak vedli po půlce 1:0. Ve druhém poločase se Slavoji povedlo vyrovnat na 1:1 a hrál se celkem vyrovnaný zápas. Pak ale domácí vstřelili druhý gól a opět se ujali vedení. Pak Slavoj inkasoval v rychlém sledu ještě dvakrát a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto. Před koncem ještě snížil Venda Rešl, ale domácí ještě v poslední minutě navýšili vedení na konečných 5:2

 

Góly Úštěk:

Javůrek, Rešl V. 

 

A-tým: SK Lukavec - Slavoj Úštěk - ODLOŽENO NA 28.10.2020 - pozitivní COVID test v týmu soupeře

 

Starší přípravka: SK Štětí – Slavoj Úštěk 4:6 (3:2)

Těžký zápas čekal starší přípravku. Ta jela k druhému kolu do Štětí. Hráčům Úštěka se povedl v závěru skvělý obrat a brali všechny body. Ještě pár minut před koncem vedli domácí 4:2, ale Slavoj vstřelil ještě 4 góly a zvítězil nakonec 6:4!