Souhrn zápasů 5. a 6. září 2020

07.09.2020 10:00

A-tým: Sokol Černiv - Slavoj Úštěk 1:0 (0:0)

Ve třetím kole nastoupilo áčko Slavoje na hřišti v Černivi. Hráči chtěli navázat na slušný druhý poločas z domácího zapásu a odvézt nějaké body. V prvním poločase se diváci branky nedočkali. Ve druhé půlce se domácí Sokol rychle ujal vedení a od 47.minuty to bylo 1:0. Slavoj se snažil vyrovnat a byl aktivnějším týmem. Domácí se statečně bránili a těsné vedení nakonec ubránili. Úštěk tak z Červnivi nepřivezl ani bod.

 

Sestava Úštěk:

Hanák - Slavík, Svoboda, Smrček, Janda - Kacálek Jan, Jelínek T., Musil, Blažek - Křeček, Malčánek.

 

Střídali:

Kučera, Vocásek

 

Nenastoupili:
Hrozek, Šplíchal 

 

Mladší přípravka: FK Travčice - Slavoj Úštěk 4:10 (3:6)

Nově poskládaný tým mladší přípravky odehrál první utkání v Travčicích. Našim nejmladším hráčům se dařilo a zvítězili vysokým výsledkem 4:10. Přesně polovinou gólů se na výhře podíl kapitán týmu Ruda Rešl. Další branky přidala Bára Verová, Andrea Radoušová a Marek Poštolka. 

 

Starší přípravka: Sokol Hoštka - Slavoj Úštěk 4:13 (2:8)

Staší přípravka hrála první kolo ve Vrbici, kde našel azyl tým Hoštky. Většina týmu působila ještě v minulé sezóně v mlaší přípravce. Hráči si ale s přechodem do starší kategorie poradili na výbornou a zvítězili jednoznačně 4:13. 

 

Starší žáci: SK Štětí - Slavoj Úštěk 32:0 (14:0)

Tým starších žáků přechod z mladších žáků moc nezvládl a ve Štětí prohrál s favoritem celé soutěže vysoko 32:0. Domácí se ujali vedení už ve 2.minutě a postupně navyšovali vedení až na 14:0 v prvním poločase. Ve druhé půlce pak přidali domácí hráči další branky a Úštěk vysoko prohrál.