Souhrn zápasů 5. a 6. října

07.10.2019 09:30

Mladší přípravka

Slavoj Úštěk – FK Travčice 11:0 (4:0)

Mladší přípravka přivítala na domácím hřišti soupeře z Travčic a navázala na předchozí výhry. Po prvním poločase vedl Úštěk 4:0 a ve druhé části nastřílel soupeři dalších 7 branek a vyhrál 11:0!

 

Mladší žáci

Slavoj Úštěk – TJ Žitenice 6:0 (3:0)

Žáci už potřebovali po třech prohrách bodovat. Příležitost se jim naskytla v domácím zápase proti Žitenicím. Soupeř měl před zápasem v tabulce o dva body méně než Úštěk. Slavoj se dostal do vedení asi po deseti minutách hry. Za dalších pět minut vedl Úštěk už o dva góly a o poločas platil stav 3:0 pro Slavoj. Také ve druhém poločase stříleli góly pouze domácí. Žáci Slavoj nakonec porazili Žitenice 6:0!

 

A-tým

Slavoj Úštěk – SK Lukavec 2:1 (2:1)

Áčko mělo v dalším kole těžkého soupeře v podobě Lukavce. Hosté byli před zápasem na 2. místě tabulky s odstupem jednoho bodu na první Libotenice. Navzdory předpokladům se jako první gólově prosadil domácí Slavoj a díky brance Fandy Šplíchala šel ve 26. minutě do vedení 1:0! Za necelých deset minut skóroval Jan Blažek a Úštěk vedl už o dvě branky. Hostům se do přestávky podařilo snížit na rozdíl jediného gólu a o poločas platilo skóré 2:1. Ve druhém poločase Slavoj hlídal vedení a bojoval ze všech sil. Posledních pět minut musel bohužel domácí celek dohrávat o deseti kvůli vyloučení Bedřicha Giesela. Slavoj i tak zvládl závěr zápasu a po bojovném výkonu porazil Lukavec 2:1!

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Jelínek Š., Káles st., Smrček, Giesel – Hrozek, Jelínek T., Musil M., Blažek – Šplíchal, Pop.

 

Střídali:

Malčánek, Káles ml.

 

Góly Úštěk:

Šplíchal, Blažek

 

B-tým

Slavoj Úštěk – Sokol Libochovany 4:3 (3:0)

Béčko v neděli 6. října přivítalo druhý tým tabulky z Libochovan. Hostující Sokol byl díky postavení v tabulce favoritem zápasu, ale domácí hráči ho hned v první poločase dokázali přestřílet. V 25. minutě se prosadil Jára Káles a Slavoj vedl 1:0. Za pět minut přidal druhý gól Slavoje Martin Malčánek a bylo to 2:0. Minutku před poločasovým hvizdem přidal další gól Malčánek a Slavoj vedl po první půlce 3:0. Na začátku druhého poločasu přidal čtvrtý gól Úštěka Tomáš Janoušek a vypadalo to, že je po zápase. Hosté se ale nevzdali a za chvíli snížili na 4:1. Čtvrt hodiny před koncem to už bylo 4:2 a v 86. minutě dokonce 4:3. Slavoj už si ale vedení vzít nenechal a vyhrál nakonec 4:3!

 

Sestava Úštěk:

Prejza – Roubal, Jelínek Š., Hrozek, Buch L. – Malčánek, Krejčí, Kacálek Jan, Vocásek – Káles ml., Janoušek T.

 

Střídali:

Buch M., Plaček, Hanák, Janoušek P.

 

Góly Úštěk:

Káles ml., Malčánek 2, Janoušek T.