Souhrn zápasů 3. a 4. října

06.10.2020 10:00

Mladší přípravka: Slavoj Úštěk – Sokol Straškov-Vodochody 8:7 (8:2)

Víkend plný domácích zápasů zahájil tým mladší přípravky. Ten si vypracoval proti Straškovu vedení už 8:1. Soupeř ale v druhé polovině zabral a snížil na konec až na rozdíl jediné branky. Slavoj nakonec zvítězil 8:7.

 

Starší přípravka: Slavoj Úštěk – Sokol České Kopisty 19:1 (8:0)

Starší přípravka odehrála oproti svým mladším spoluhráčům jednoznačnější zápas. Soupeř z Českých Kopist si odvezl debakl 19:1!

 

A-tým: Slavoj Úštěk – ČFK Brňany 3:2 (2:2)

Áčko nastoupilo doma proti Brňanům. V úvodu utkání byl Slavoj více na míči a postupně si vytvářel i šance. Do vedení dostal Úštěk ve 13.minutě Honza Blažek. Slavoj měl pak ještě další šance a od 20.minuty hrál navíc proti oslabenému soupeři. Hráč hostí dvakrát za sebou nebezpečně fauloval a dostal dvě žluté během tří minut. I přes to dokázali hosté z Brňan otočit skóré a ve  33.minutě to bylo 1:2.  Slavoj pak díky Malčánkovi srovnal gólem do šatny ve 45.minutě. Ve druhé půlce to byla hra na jednu branku. Dlouho se čekalo na rozhodující gól. Slavoj zahodil velké množství gólů. Až konečně v 77.minutě dorazil odražený míč do branky Malčánek a Slavoj vedl 3:2. Hosté pak měli dvě šance na srovnání, ale domácí Úštěk si už vedení pohlídal a zvítězil 3:2!

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Horáček, Svoboda, Káles, Janda – Slavík, Musil, Jelínek T., Blažek – Křeček, Kacálek Josef.

 

Střídali:

Malčánek, Kacálek Jan, Šplíchal, Duong Van Tuyen 

 

Nenastoupili:

Vocásek, Prejza

 

Góly Úštěk:

Blažek, 2x Malčánek

 

Starší žáci: Slavoj Úštěk – Viktorie Budyně nad Ohří 0:8 (0:5)

Starší žáci přivítali v neděli tým z Budyně. Hosté se v 15.minutě ujali vedení 1:0, které postupně navyšovali. V poločase pak platil stav 0:5 a o osudu zápasu bylo prakticky rozhodnuto. Ve druhém poločase pak Budyně ještě navýšila vedení a zápas skončil 0:8.