Souhrn zápasů 3. a 4. listopadu

05.11.2018 09:00

Starší přípravka

Slavoj Úštěk - TJ Žitenice 3:4 (0:0)
 
Starší přípravka odehrála poslední zápas roku 2018 doma proti Žitenicím. Naši hráči bohužel na soupeře nestačili a těsně prohráli 3:4.

A-tým

Slavoj Úštěk - TJ Dobříň 4:1 (1:1)
 
 
Áčko nastoupilo v poslední domácím zápasu podzimu proti Dobříni. Úvod zápasu hráčům Slavoje nevyšel a po velké chybě v obraně darovali hostů první branku. Od 7. minuty tak museli domácí dotahovat. Slavoj byl ale lepším týmem a byl více na míči. Asi po 10 minutách dokázal Úštěk vyrovnat zásluhou Rudy Rešla - 1:1. Úštěk byl dál aktivní a snažil se otočit stav zápasu. Další branku v prvním poločase už diváci neviděli. Do druhé půle vstoupil Úštěk skvěle a hned ve 46. minutě se gólově prosadil Josef Kacálek - 2:1. Pět minut na to přidal třetí gól Slavoj Ruda Rešl a bylo to 3:1. Hostující hráči byli zaskočeni vývoje zápasu a Slavoj byl dál aktivnějším celkem. Hosté se do konce zápasu už k žádnému velkému ohrožení branky Slavoje nedostali a naopak Úštěk ještě v závěru přidal čtvrtou branku. Áčko Slavoje tak potřetí v řade vyhrálo!
 
Sestava Úštěk:
Prejza - Horáček, Káles st., Hrozek, Blažek - Malý, Jelínek T., Kacálek Jan, Kacálek Josef - Rešl, Šplíchal.
 
Střídali:
Kadlec, Mašata, Malčánek, Hájek, Hanák
 
Góly Úštěk:
Rešl 2, Kacálek Josef 2
Áčko nastoupilo v poslední domácím zápase podzimu proti Dobříni. Úvod zápasu hráčům Slavoje nevyšel a po velké chybě v obraně darovali hostů první branku. Od 7. minuty tak museli domácí dotahovat. Slavoj byl ale lepším týmem a byl více na míči. Asi po 10 minutách dokázal Úštěk vyrovnat zásluhou Rudy Rešla - 1:1. Úštěk byl dál aktivní a snažil se otočit stav zápasu. Další branku v prvním poločase už ale diváci neviděli. Do druhé půle vstoupil Úštěk skvěle a hned ve 46. minutě se gólově prosadil Josef Kacálek - 2:1. Pět minut na to přidal třetí gól Slavoj Ruda Rešl a bylo to 3:1. Hostující hráči byli zaskočeni vývojem zápasu a Slavoj byl dál aktivnějším celkem. Hosté se do konce zápasu už k žádnému velkému ohrožení branky Slavoje nedostali a naopak Úštěk ještě v závěru přidal čtvrtou branku. Áčko Slavoje tak potřetí v řade vyhrálo!
 
Sestava Úštěk:
Prejza - Horáček, Káles st., Hrozek, Blažek - Malý, Jelínek T., Kacálek Jan, Kacálek Josef - Rešl, Šplíchal.
 
Střídali:
Kadlec, Mašata, Malčánek, Hájek, Hanák
 
Góly Úštěk:
Rešl 2, Kacálek Josef 2
 

Dorost

Slavoj Úštěk - TJ Junior Roma Děčín 1:0 (0:0)
 

Dorost odehrál další zápas doma proti týmu Junior Roma Děčín. V prní půlce se hrálo nahoru dolu a šance se střídaly na obou stranách. Gól ale v prvních 45 minutách nepadl. Hned na začáku druhé půle ale Slavoj svoji šanci využil a ujal se vedení 1:0. Vstřelená branka naše hráče nabudila a Slavoj byl lepším celkem. Řadu šancí vychytal hostující brankář. V závěru se Slavoj ještě obavál o výsledek, ale i domácí brankář svůj tým podržel a tak se dorost mohl radovat z výhry 1:0!

 

Sestava Úštěk:

Hanák - Jelínek J., Vácha, Hajský M., Hajský V. - Hellinger, Hrozek, Samec, Tančák - Hájek, Kalakaj.

 

Gól Úštěk:

Kalakaj

 

 

B-tým

Slavoj Úštěk - FK Slavoj Třebenice 1:2 (1:0)
 

Béčko odehrálo další zápas IV. třídy doma proti Třebenicím. V první půlce se Slavoj dokázal ujmout vedení díky brance Ládi Smrčka, který využil dobře zahraného rohového kopu - 1:0. Ve druhém poločase začali být více aktiví hosté z Třebenic a v 72.minutě dostali hosté velkou šanci na vyrovnání v podobě pokutového kopu. Střelec penaltu proměnil a bylo to 1:1. Hned poté musl pro zranění střídat brankář Slavoje a to se pro další vývoj ukázalo jako klíčové. Za dalších pět minut totiž hosté zahrávali standartní situaci, ze které vstřelili svůj druhý gól. Slavoj v posledních 10 minutách vrhl síly do útoku, ale vyrovnat se mu už nepodařilo. 

 

Sestava Úštěk:

Hanák - Círus, Smrček, Kacálek Jan, Vocásek - Jelínek Š., Blažek, Buch M., Kadlec - Malčánek, Káles ml.

 

Střídali:

Zelený, Hajský V., Buch L.

 

Gól Úštěk:

Smrček