Souhrn zápasů 21. a 22. září 2019

23.09.2019 10:00

Mladší přípravka

Slavoj Úštěk – Dynamo Podlusky 8:4 (4:3)

Mladší přípravka se po volném víkendu v minulém kole utkala v dalším zápase opět doma proti Dynamu Podlusky. Slavoj měl zatím v letošní sezóně na kontě dvě výhry a chtěl přidat další. Po prvním poločase vedl Úštěk těsně 4:3, ale druhém poločase přidali naši hráči další 4 branky a soupeře porazili 8:4!   

 

Mladší žáci

Slavoj Úštěk – Sahara Vědomice 2:3 (1:0)

Mladší žáci navázali na utkání ze čtvrtka hned v sobotu, kdy doma přivítali soupeře z Vědomic. Slavoj sice po poločase vedl 1:0, ale Sahara dokázala ve druhé půli otočit na 2:1. Za Úštěk sice vyrovnal svým druhým gólem v zápase Ondra Píša, ale hosté přidali 4 minuty před koncem třetí gól a nakonec si odvezli těsnou výhru 2:3.

 

A-tým

Slavoj Úštěk – TJ Žitenice 3:2 NP (0:0, 2:2)

Áčko hrálo po delší době opět doma a potřebovalo už po dvou kolech bez bodu vyhrát. S velkými změnami v sestavě se Slavoj postavil proti týmu Žitenic. V prvním poločase se diváci branky nedočkali, ale ve druhé půli mohli vidět hned 4 branky! Nejdříve se dvakrát za sebou prosadil Slavoj a po brankách Tomáše Jelínka a Vojty Křečka vedl 2:0. Hosté pak v poslední desetiminutovce vstřelili také dva góly a šlo se na penalty. Áčko dokázalo po dlouhé době zvládnout penaltový rozstřel a zvítězilo na penalty 3:2!

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Hrozek, Káles st., Smrček, Jelínek Š. – Šplíchal, Jelínek T., Musil M., Blažek – Pop, Křeček.

 

Střídal:

Musil P.

 

Góly Úštěk:

Jelínek T., Křeček

 

B-tým

Slavoj Úštěk -  Sokol Zahořany 5:3 (2:1)

Béčko Slavoje hrálo v neděli doma proti Sokolu Zahořany. B-tým chtěl navázat na zisk bodů z minulého kola, kdy přivezl z Podsedic výhru po penaltách. Soupeř měl na kontě 0 bodů a tak byl Slavoj mírným favoritem. Hned v úvodu zápasu se Úštěk dostal do vedení díky brance Tomáše Janouška. Ve 20. minutě stejný hráč navýšil stav zápasu na 2:0. Hosté dokázali do přestávky snížit na 2:1. Ve druhé poločase se s góly roztrhl pytel a zápas nakonec skončil výhrou Slavoje 5:3.

 

Sestava Úštěk:

Prejza - Grunt, Janoušek P., Káles ml., Buch L. - Buch M., Kacálek Jan, Malčánek, Vocásek - Janoušek T., Šimánek.

 

Střídal:

Plaček

 

Góly Úštěk:

Janoušek T. 2, Kacálek Jan 2, Malčánek