Souhrn zápasů 20. a 21. října

22.10.2018 08:30

Mladší přípravka

Slavoj Úštěk - Sokol Straškov-Vodochody 5:15 (3:7)

Jako první nastoupila ke svému utkání mladší přípravka, která narazila na silného soupeře ze Straškova. Již v první části zápasu si soupeř vypracoval vedení, které postupně navyšoval. Na konci zápasu pak hosté vedli o deset branek a odjeli s výhrou 5:15.

 

Starší přípravka 

Slavoj Úštěk - Viktorie Budyně nad Ohří 3:7 (3:3)
 
Po mladší přípravce nastoupila k utkání také starší přípravka. Ta se hned v první minutě dostala do vedení. Hosté z Budyně, ale dokázali vyrovnat. Po první poločase byl stav nerozhodný 3:3. Ve druhém poločase pak hosté dokázali strhnout vedení na svou stranu a nakonec zvítězili 3:7

 

A-tým

Slavoj Úštěk - Sokol Straškov-Vodochody 6:1 (4:1)

 

Áčko přivítalo v dalším kole okresního přeboru Sokol Straškov. Od úvodu zápasu se hráči Slavoje snažili být aktivní a prakticky z první šance se dostali do vedení díky brance Josefa Kacálka – 1:0. Úštěk dál diktoval tempo hry a chtěl přidat další branku. V 18. minutě se dostal do zakončení Vojta Křeček a bylo to 2:0. Za dalších pár minut ale dokázali hostující útočník využít nedorozumění obrany a brankáře Slavoje a Strašov tak snížil na 2:1. Slavoj to ale nerozhodilo a za pět minut to po druhém gólu Josefa Kacálka bylo opět o dvě branky. Krátce na to se po druhé žluté kartě nechat vyloučit hostující záložník a Straškov, tak musel pokračovat v 10 hráčích. Do přestávky dokázal ještě Josef Kacálek završit hattrick a Slavoj tak vedl po poločase 4:1. Ve druhém poločase se hrálo prakticky jen na jednu branku. Slavoj dokázal ještě dvakrát skórovat a zvítězil nakonec vysoko 6:1!

 

Sestava Úštěk:

Prejza – Horáček, Káles st., Blažek, Giesel – Malý, Jelínek T., Kacálek Jan, Kacálek Josef – Rešl, Křeček.

 

Střídali:

Šplíchal, Mašata, Malčánek, Kadlec

 

Góly Úštěk:

Kacálek Josef 4, Křeček, Jelínek T.

 

 

 

Dorost

Slavoj Úštěk – TJ Skorotice 3:4 (3:3)

Dorost chtěl po dvou porážkách vyhrát v domácím utkání se Skoroticemi. Dorostenci vstoupili do utkání dobře a hned ve 4. minutě se dostali hlavičkou Ríši Hájka do vedení 1:0. Skorotice dokázali za pět minut reagovat a díky proměněnému přímému kopu bylo vyrovnáno na 1:1. Slavoj se po půl hodině dostal opět do vedení – 2:1. Hosté však dokázali rychle zareagovat a za dvě bylo opět vyrovnáno – 2:2. Slavoj byl dál aktivní a za pět minut po dorážce Dominika Brzáka opět vedl – 3:2. Skorotice i do třetice rychle vyrovnali a po poločase platil stav 3:3. Ve druhém části vrhl Slavoj všechny síly do útoku po celý poločas byl lepším týmem. Své slibné šance ale domácí hráči neproměnili. Hostů se v poslední minutě, díky zaváhání brankáře Jirky Hanáka, naskytla šance v podobě pokutového kopu. Hostující záložník se nemýlil a Skorotice tak nakonec vyhráli 3:4.

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Jelínek J., Vácha, Brzák D., Hajský V. – Hellinger, Hrozek, Hajský M., Samec – Šrámek, Hájek.

 

Střídal:

Barnet

 

Góly Úštěk:

Hájek 2, Brzák D.