Souhrn zápasů 19. a 20. září

22.09.2020 11:00

Mladší přípravka: Slavoj Úštěk – Sokol Hoštka 22:4 (13:2)

První domácí utkání sehrála mladší přípravka v sobotu 19.září proti Hoštce. Už od začátku zápasu si náš tým začal tvořit náskok ve skóré a nakonec zvítězil vysoko 22:4!

 

Starší žáci: Slavoj Úštěk – Sokol Hoštka 13:1 (7:0)

Stejného soupeře měl i tým žáků. Ten už potřeboval po dvou prohrách vybojovat nějaké body. A doma se zadařilo. Starší žáci Slavoje si už v prvním poločase vypracovali vedení 7:0 a ve druhé půlce přidali dalších 6 branek. Hosté střelili aspoň čestný gól, ale i přes to Slavoj zvítězil vysoko 13:1!

 

Góly Úštěk:

5x Nguyen Pavel, 3x Javůrek Petr, 2x Valach Vladimír, 2x Rešl Václav, 1x Píša Ondřej

 

A-tým: Slavoj Úštěk – TJ Žitenice 7:0 (4:0)

Po delší době se doma představil také A-tým Slavoje. Po dvou prohrách a jednom odloženém kole už chtěli hráči Úštěka zvítězit. Svůj cíl začali naplňovat hned v úvodu utkání. V 10. minutě se prosadil Pepa Kacálek a Slavoj vedl 1:0. Slavoj byl lepším týmem a v poslední desetiminutovce prvního poločasu dokázal hned třikrát zvýšit vedení. Do šaten se tak šlo za stavu 4:0. Ve druhém poločase se mohli domácí diváci radovat ještě třikrát. Hosté ze Žitenic se naopak neprosadili ani jednou a Úštěk vyhrál 7:0!

 

Sestava Úštěk:

Hanák – Slavík, Káles, Svoboda, Janda – Kacálek Jan, Musil, Jelínek T., Blažek – Křeček, Kacálek Josef.

 

Střídali:

Kučera, Vocásek, Šplíchal, Malčánek

 

Góly Úštěk:

2x Kacálek Josef, 2x Janda, Kacálek Jan, Jelínek T., Křeček

 

Starší přípravka: Slavoj Úštěk – FK Litoměřicko C 7:5 (4:2)

Poslední utkání víkendu obstaral tým starší přípravky. Tomu se postavil C-tým Litoměřicka. Slavoj byl v utkání šťastnějším týmem a zvítězil 7:5. Všechny týmy Slavoje tak o tomto víkendu doma vyhráli!