Souhrn zápasů 15. a 16. září

17.09.2018 10:00

Dorost

TJ Chlumec - Slavoj Úštěk 3:4 (3:1)

 

Strhující zápas odehrál dorost Slavoje v sobotu 15. září v Chlumci. V prvním poločase udělali naši hráči v obraně několik chyb a soupeř se ve 30. minutě dostal do vedení již 3:0! Slavoj to ale nezabalil a začal být aktivnější. Ještě do přestávky snížil Ríša Hájek na 3:1. Ve druhém poločase Slavoj zatlačil soupeře a v 60. minutě po další brance Hájka to bylo už jen o gól - 3:2. Úštěk dál svíral soupeře na jeho polovině a hnal se za vyrovnáním. V 72. minutě se po rohovém kopu dostal k zakončení Radek Hellinger a bylo srovnáno 3:3! Ani to našim hráčům nestačilo a chtěli utkání otočit ve svůj prospěch. A to se také podařilo. Po sérii zblokovaných střel se v pokutovém území dostal k míči Pavel Dufek a přesnou střelou otočil stav zápasu na 3:4 pro Slavoj! Do konce zbývalo necelých 10 minut. Domácí se již v závěru k žádné vyložené šanci nedostali. Naopak Slavoj mohl přidat pátou branku. V zakončení však Bohdan Tančák nebyl úspěšný. Dorostenci Slavoje zaslouží za sobotní zápas velkou pochvalu. V jedenácti lidech odbojovali druhý poločas a napravili tak chyby z úvodu zápasu!

 

Sestava Úštěk:

Hanák - Hajský V., Vácha, Hajský M., Bělohoubek - Píša, Hrozek, Hellinger, Tančák - Hájek, Dufek.

 

Góly Úštěk:

Hájek 2, Hellinger, Dufek 

 

Mladší přípravka

SK Sahara Vědomice - Slavoj Úštěk 6:11 (2:6)

Po prohře v minulém kole dokázali naši nejmladší hráči zvítězit na půdě Vědomic. Již v první části zápasu si Slavoj vypracoval slušný náskok, který postupně navyšoval až na konečné skóré 6:11.

 

A-tým

TJ Žitenice - Slavoj Úštěk 4:1 (2:0)

 

A-tým jel k dalšímu utkání na půdu favorizovaných Žitenic. Utkání začalo nahoru dolu. První branku vstřelili domácí hráči už ve 13. minutě. Nutno dodat, že zakončující hráč byl v evidentním ofsajdu! Domácí vedli a Slavoj chtěl rychle reagovat. V 25. minutě do zápasu opět zasáhl rozhodčí a velmi přísně vyloučil stopera Blažka. Slavoj bránil v 10 lidech, ale domácí dokázali hned po vyloučení zvýšit na 2:0. Úštěk byl v oslabení zatažený a čekal na chybu soupěře. A ta přišla ve 40. minutě kdy domácí hráč neudržel nervy a byl vyloučen za nesporotvní chování. Ve druhém poločase vrhl Slavoj všechny síly do útoku. V 53. minutě snížil kapitán Relš na rozdíl jedné branky a Úštěk se hnal za vyrovnáním. Ve vyložené šanci nedokázal vstřelit branku Martin Malčánek. Rudolf Rešl pak trefil z přímého volného kopu břevno domácí branky. Ani další šance nedokázal Úštěk využít a vyrovnat. Domácí pak v závěrečné desetiminutovce využili otevřené obrany Slavoje a dvakrát zvýšili vedení na konečných 4:1. Slavoj bojoval a nejde mu upřít snahu. Odjíždí však opět bez bodu.

 

Sestava Úštěk:

Prejza - Roubal, Blažek, Hrozek, Horáček - Hájek ml., Kacálek Jan, Jelínek T., Malý - Rešl, Šplíchal.

 

Střídali:

Malčánek, Svoboda, Buch M., Vocásek

 

Gól Úštěk:

Rešl

 

 

Starší přípravka

SK Bezděkov/Dobříň - Slavoj Úštěk 19:2 (9:1)

Starší přípravka nastoupila v neděli na půdě favorita z Bezděkova. Očekávaná vysoká úroveň hry soupeře se projevovala po celý zápas a Bezděkov nadělil naší starší přípravce celkem 19 branek. Naši hráči vstřelili dva čestné góly. 

 

B-Tým

SK Liběšice B - Slavoj Úštěk B 2:1 (1:1)
 
Béčka obou rivalů se utkala v rámci 4. kola IV. třídy. Do zápasu lépe vstoupili domácí hráči a už v 9. minutě se ujali vedení 1:0. Zápas před slušnou diváckou návštěvou se hrál nahoru dolu a šance se střídaly na obou stranách. V 34. minutě se v pokutovém území uvolnil Martin Buch a vyrovnal na 1:1. Ve druhém poločase si pak rival z Liběšic dokázal vzít vedení zpět po brance v 54. minutě. Asi 10 minut na to dokázal vyrovnat Tomáš Hrozek. Jeho branka však nebyla uznána kvůli vymyšlenému ofsajdu domácího pomezního. Úštěk dál bojoval a chtěl vyrovnat. Branku již naši hráči vstřelit nedokázali a z Liběšic odjeli nakonec i díky neférovému přístupu domácího pomezního bez bodu.
 
Sestava Úštěk:
Hanák - Vácha, Smrček, Brzák D., Círus - Kadlec, Buch M., Hrozek, Šimánek - Kacálek Jan, Vocásek.
 
Střídali:
Hajský V., Janoušek, Malčánek, Bělohoubek, Zelený
 
Gól Úštěk:
Buch M.