Souhrn zápasů 13. a 14. dubna

15.04.2019 09:00

Starší přípravka:

Slavoj Úštěk – Podpřipan Rovné 4:6 (2:3)

Starší přípravka nastoupila i v druhém jarním kole na domácím hřišti. Naši hráči bohužel nenavázali na výhru z minulého víkendu a s Podřipanem padli 6:4.

 

 

A-tým

Slavoj Úštěk – TJ Žitenice 7:3 (3:0)

Áčko Slavoje přivítalo v dalším kole okresního přeboru tým Žitenic, za který nastupuje řada bývalých ligových hráčů. Byl to ale domácí Úštěk, který vstoupil lépe do zápasu a hned v 1. minutě se zásluhou Kuby Malého ujal vedení 1:0. Slavoj byl dál aktivní a vysoko napadl rozehrávku soupeře. Zkušený soupeř měl velký problém zakládat své útoky a lepším týmem byl Slavoj. Svou aktivitu využil Úštěk ke zvýšení vedení a po centru do pokutového území donutil hostující obranu k vlastnímu gólů – 2:0 pro Slavoj. Ještě do přestávky se krásnou ránou prosadil kapitán Ruda Rešl a Slavoj vedl po 45 minutách 3:0! Do druhé půle vstoupil Slavoj snad ještě lépe než do té první. Po 6 minutách hry už totiž Úštěk vedl 5:0! Hosté si vstřelili další dva vlastní góly. Pak Úštěk trochu zvolnil a hosté se do 74. minuty třikrát prosadili. Domácí borci, ale drama nepřipustili a vstřelili Žitenicím další dvě branky. Slavoj tak porazil Žitenice vysoko 7:3.

 

Sestava Úštěk:

Prejza – Roubal, Káles st., Smrček, Giesel – Hájek ml., Jelínek T., Musil M., Blažek – Rešl, Malý.

 

Střídali:

Hrozek, Mašata

 

Góly Úštěk:

Rešl 2, Malý, 3 vlastní

 

 

Dorost

Slavoj Úštěk – TJ Chlumec 4:3 (3:1)

Dorost Slavoje nastoupil doma proti Chlumci v neúplné sestavě. Jen 10 hráčů se Slavoji sešlo k utkání s posledním týmem tabulky. Oslabení však nebylo v první půlce tolik znát a Slavoj se hned v 1. minutě ujal vedení 1:0. Hosté sice po pár minutách hry vyrovnali, ale Slavoj odpověděl dvě brankami Hájka a po poločase tak vedl 3:1. Do druhé půle vstupoval Slavoj se snahou udržet vedení a i v 10 lidech zvítězit. Hosté zatlačili Úštěk a povedlo se jim snížit na rozdíl jedné branky. Slavoj však po 5 minutách odpověděl čtvrtým gólem a bylo to opět o dvě branky. Hosté sice dokázali znovu snížit, ale k vyrovnání se již nedostali a tak dorost vyhrál 4:3.

 

Sestava Úštěk:

Dufek – Bělohoubek, Brzák, Hajský V., Barnet – Hellinger, Hájek, Šrámek, Kalakaj – Preissler.

 

Góly Úštěk:

Hájek 2, Kalakaj, Šrámek

 

B-tým

Slavoj Úštěk B – TJ Lovečkovice 7:0 (3:0)

 

Poslední tým tabulky IV. třídy nastoupil proti béčku Slavoje. Již od úvodních minut byl Slavoj lepším týmem a asi ve dvacáté minutě se ujal vedení brankou Tomáše Janouška. Do poločasu přidal Slavoj další dva góly a s přehledem vedl. Ve druhém poločase sice Úštěk prostřídal sestavu, ale dál byl lepší a přidal další 4 góly. Lovečkovice tak nakonec odjeli s výsledkem 7:0!

 

Sestava Úštěk:

Dufek – Círus, Káles ml., Jelínek Š., Vocásek – Krejčí, Kacálek Jan, Buch M., Janoušek P. – Janoušek T., Malčánek.

 

Střídali:

Zelený, Buch L., Hajský V.

 

Góly Úštěk:

Janoušek T. 2, Krejčí, Káles, Kacálek Jan, Jelínek Š., Malčánek