Souhrn zápasů 10. a 11. listopadu

12.11.2018 08:30
A-tým
 
FK Polepy - Slavoj Úštěk 2:4 (1:3)
 
V posledním podzimním kole okresního přeboru nastoupil A-tým Slavoje na půdě Polep. Soupeř se pohyboval před utkání v popředí tabulky a byl tak mírným favoritem. Začátek zápasu byl plný nepřesností a to u obou mužstev. Na první branku se ale nečekalo dlouho. Ve 12.minutě se hostující útočník dostal až za brankáře Slavoje, kterýho fauloval a sudí nařídil penaltu. Domácí kapitán pokutový kop využil a Polepy se ujaly vedení 1:0. Úštěk chtěl co nejdříve vylepšit skóré a začal být aktivnějším týmem. Odměnou mu bylo poměrně rychlé vyrovnání, které zařídil dorážkou Richard Hájek v 17. minutě. Za další 10 minut se ke střele z hranice pokutového území dostal kapitán Rešl a Slavoj otočil na 1:2! Úštěk byl dal aktivní a měl i další šance. Tou největší byl pokutový kop po faulu na Pavla Mašatu. K exekuci se postavil Tomáš Jelínek a brankáři nedal šanci - 1:3! Do poločasu měli domácí i hosté ještě pár dalších šancí. Žádný gól už ale do poločasového hvizdu nepadl. Do druhé půle vstoupil Slavoj slušně. Dva rychlé brejky, ale gólem neskončily. Pojistka v podobě čtvrtého gólu Slavoje přišla až v 68. minutě, kdy se podruhé v utkání prosadil Ruda Rešl. Slavoj vedl 4:1 a kontroloval utkání. Několik dalších šancí dokázal pochytat domácí brankář. Polepy si také vytvořily několik slibných příležitostí. Snižující branku však domácí vstřelili až v 87. minutě a na drama tak nedošlo. Slavoj vyhral čtvrté utkání po sobě a přezimuje na 10. místě tabulky.
 
Sestava Úštěk:
Prejza - Horáček, Blažek, Hrozek, Giesel - Hájek ml., Jelínek T., Kacálek Jan, Kacálek Josef - Rešl, Mašata.
 
Střídali:
Kadlec, Roubal, Šplíchal
 
Góly Úštěk:
Rešl 2, Hájek, Jelínek 
 
 
B-tým
FK Schoeller Křešice B - Slavoj Úštěk B 7:2 (3:1)
 
Úplně poslední utkání našich týmů v roce 2018 obstaralo béčko v Křešicích. Zápas našim hráčům moc nevyšel a hned od 12. minuty prohrávali. Za další půl hodinu vstřelili domácí ještě dva góly a bylo to už 3:0. Do přestávky za Úštěk aspoň snížil Tomáš Hrozek. Ve druhé poločase se na branku nečekalo dlouho a ve 47. minutě vedli domácí opět o tři branky. V 52. minutě už to bylo dokonce 5:1. Pak se střelci obou týmů na půl hodiny odmlčeli. Další branku vstřelil tentokrát Slavoj. Richard Hájek snížil v 80. minutě na 5:2. Domácí pak reagovali dalšími dvěma brankami a béčko si nakonec odvezlo z Křešic vysokou prohru 7:2.
 
Sestava Úštěk:
Hanák - Vácha, Smrček, Círus, Buch L. - Vocásek, Hrozek Buch M., Hájek ml. - Kadlec, Roubal.
 
Střídali:
Kacálek Jan, Malčánek
 
Góly Úštěk:
Hrozek, Hájek

A-tým

 
FK Polepy - Slavoj Úštěk 2:4 (1:3)
 
V posledním podzimním kole okresního přeboru nastoupil A-tým Slavoje na půdě Polep. Soupeř se pohyboval před utkání v popředí tabulky a byl tak mírným favoritem. Začátek zápasu byl plný nepřesností a to u obou mužstev. Na první branku se ale nečekalo dlouho. Ve 12.minutě se hostující útočník dostal až za brankáře Slavoje, kterýho fauloval a sudí nařídil penaltu. Domácí kapitán pokutový kop využil a Polepy se ujaly vedení 1:0. Úštěk chtěl co nejdříve vylepšit skóré a začal být aktivnějším týmem. Odměnou mu bylo poměrně rychlé vyrovnání, které zařídil dorážkou Richard Hájek v 17. minutě. Za dalších 10 minut se ke střele z hranice pokutového území dostal kapitán Rešl a Slavoj otočil na 1:2! Úštěk byl dal aktivní a měl i další šance. Tou největší byl pokutový kop po faulu na Pavla Mašatu. K exekuci se postavil Tomáš Jelínek a brankáři nedal šanci - 1:3! Do poločasu měli domácí i hosté ještě pár dalších šancí. Žádný gól už ale do poločasového hvizdu nepadl. Do druhé půle vstoupil Slavoj slušně. Dva rychlé brejky, ale gólem neskončily. Pojistka v podobě čtvrtého gólu Slavoje přišla až v 68. minutě, kdy se podruhé v utkání prosadil Ruda Rešl. Slavoj vedl 1:4 a kontroloval utkání. Několik dalších šancí dokázal pochytat domácí brankář. Polepy si také vytvořily několik slibných příležitostí. Snižující branku na 2:4 však domácí vstřelili až v 87. minutě a na drama tak nedošlo. Slavoj vyhral čtvrté utkání po sobě a přezimuje na 10. místě tabulky.
 
Sestava Úštěk:
Prejza - Horáček, Blažek, Hrozek, Giesel - Hájek ml., Jelínek T., Kacálek Jan, Kacálek Josef - Rešl, Mašata.
 
Střídali:
Kadlec, Roubal, Šplíchal
 
Góly Úštěk:
Rešl 2, Hájek, Jelínek 
 

B-tým

 
FK Schoeller Křešice B - Slavoj Úštěk B 7:2 (3:1)
 
Úplně poslední utkání našich týmů v roce 2018 obstaralo béčko v Křešicích. Zápas našim hráčům moc nevyšel a hned od 12. minuty prohrávali. Za další půl hodinu vstřelili domácí ještě dva góly a bylo to už 3:0. Do přestávky za Úštěk aspoň snížil Tomáš Hrozek. Ve druhém poločase se na branku nečekalo dlouho a ve 47. minutě vedli domácí opět o tři branky. V 52. minutě už to bylo dokonce 5:1. Pak se střelci obou týmů na půl hodiny odmlčeli. Další branku vstřelil tentokrát Slavoj. Richard Hájek snížil v 80. minutě na 5:2. Domácí pak reagovali dalšími dvěma brankami a béčko si nakonec odvezlo z Křešic prohru 7:2.
 
Sestava Úštěk:
Hanák - Vácha, Smrček, Círus, Buch L. - Vocásek, Hrozek Buch M., Hájek ml. - Kadlec, Roubal.
 
Střídali:
Kacálek Jan, Malčánek
 
Góly Úštěk:
Hrozek, Hájek