Souhrn zápasů 1. a 2. září 2018

04.09.2018 08:30

Mladší přípravka

Slavoj Úštěk - Sokol Hoštka 9:3 (4:2)

 

O víkendu se do bojů zapojili už také hráči našich dvou přípravek. Nejdříve nastoupila mladší přípravka, která v souboji s nedalekou Hoštkou uspěla a zvítězila vysoko 9:3.

 

Starší přípravka

Slavoj Úštěk - SK Liběšice 1:20 (0:8)

Po mladší přípravce nastoupila ke svému prvnímu zápasu také starší přípravka, která se v derby utkala s Liběšicemi. Nově postavený tým přípravky nedokázal silnému soupeři vzdorovat a prohrál vysoko 1:20.

 

Dorost

SK Plaston Šluknov - Slavoj Úštěk 7:1 (1:1) 

V oslabené sestavě a pouze v 11 hráči cestoval dorost k zápasu do Šluknova. Jako první se dokázali po rohovém kopu prosadit domácí hráči a od 15. minuty vedli 1:0. Úštěk se snažil srovnat a byl aktivní. Odměnou za slušný výkon bylo vyrovnání po hlavičce Radka Hellingera ve 40. minutě na 1:1. Ve druhém poločase ale naši hráči herně propadli a dostali šest branek. Slavoj tak odjel z dalekého Šluknova s příděleme 1:7.

 

Sestava Úštěk:

Dufek - Barnet, Vácha, Hajský V., Bělohoubek - Hellinger, Hajský M., Hájek, Tančák - Hanák, Kalakaj.

 

Gól Úštěk:

Hellinger

 

A-tým

FK Bechlín - Slavoj Úštěk 3:2 (2:1)

Druhý vekovní zápas za sebou odehrál A-tým Slavoje a opět prohra 3:2. V Bechlíně byli z počátku aktivnější domácí hráči a tlačili se do koncovky. Slavoj měl několi slibných protiútoků, ale jako první se prosadili domácí a po půl hodině vedli 1:0. Slavoj dokázal asi za 10 minut vyrovnat když se prosadil Jan Kacálek. Bechlín dostal těsně před přestávkou možnost zahrávat pokutový kop. Domácí kapitán se nemýlil a tak Úštěk o poločas prohrával 2:1. Do druhého poločasu Slavoj prostřídal a nový hráč na hřišti - Jakub Malý hned ve 46. minutě vyrovnal na 2:2. Úštěk byl ve druhém poločase stále na míči a byl lepším týmem. Mnoho dobrých brankových příležitostí ale naši hráči nevyužili a domácí se naopak po rohovém kopu dostali opět do vedení - 3:2. Do konce zbývalo ještě asi 30 minut a Slavoj chtěl alespoň srovnat. Šancí měli hráči Úštěka několik, ale branku již vstřelit nedokázali a tak opět prohráli 3:2.

 

Sestava Úštěk:

Prejza - Roubal, Blažek, Hajský M., Horáček - Hájek ml., Kacálek Jan, Jelínek T., Kacálek Josef - Malčánek, Rešl.

 

Střídali:

Mašata, Malý

 

Góly Úštěk:

Kacálek Jan, Malý

 

B-tým 

FK Slavoj Třebenice - Slavoj Úštěk B 2:0 (2:0)

Béčko nastoupilo k dalšimu utkání v Třebenicích. Bohužel se našim hráčům nepodařila první část utkání a už v 10. minutě Slavoj prohrával 1:0. Za dalších pět minut se proti Slavoji kopala penalta, kterou domácí Třebenice využili a bylo to o dvě branky. Úštěk se pak se snažil utkání zvrátit, ale nedokázal v prvním ani v druhém poločase skórovat a prohrál tak v Třebenicích 2:0.

 

Sestava Úštěk:

Hanák - Buch L., Hájek st., Smrček, Círus - Kadlec, Káles, Hrozek, Buch M., - Zelený, Vocásek.

 

Střídali:

Janoušek, Gregor, Hajský V., Bělohoubek, Piskač