Souhrn výsledků z 27. a 28. dubna

29.04.2019 14:00

Mladší přípravka

Slavoj Úštěk – SK Bezděkov 14:11

Mladší přípravka se po odloženém první jarním kole konečně zapojila do soutěže a přivítala na domácím hřišti Bezděkov. V utkání plném branek byl nakonec o něco lepší domácí Slavoj a zvítězil 14:11.

 

 

Starší přípravka

Slavoj Úštěk – FK Peruc 5:9

Starší přípravka přivítala na domácím hřišti FK Peruc. Soupeř dorazil jen s malým počtem hráčů, ale i tak dokázal odvézt z Úštěka výhru 5:9.

 

A-tým

Slavoj Úštěk – Sokol Mšené-lázně 1:0 (0:0)

Áčko přivítalo v sobotu 27. dubna Sokol Mšené lázně. Ač se soupeř nacházel až u dna tabulky, tak vývoj utkání tomu příliš neodpovídal. Hostující hráči se srdnatě bránili a hrozili slušnými protiútoky. Slavoj byl sice více na míči, ale ne a ne se dostat do vyložené šance. Jednu slušnou příležitost měl v prvním poločase Josef Kacálek, ale brankář hosty podržel. Ve druhém poločase se pak pokračovalo ve stejném duchu. Domácí Úštěk bojoval a hosté se bránili. Vysvobození od remízového stavu přinesla až poslední minuta, kdy Michal Musil dotlačil míč do branky a Slavoj nakonec zvítězil nejtěsnějším rozdílem – 1:0!

 

Sestava Úštěk:

Prejza – Horáček, Blažek, Smrček, Giesel – Roubal, Jelínek T., Musil M., Hájek – Kacálek Josef, Rešl.

 

Střídali:
Kacálek Jan, Hrozek, Mašata

 

Gól Úštěk:

Musil M.

 

 

Dorost

Slavoj Úštěk -  SK Štětí 1:0 (1:0)

Dorostenci po prohře z minulého víkendu nastoupili doma proti Štětí. Hosté dorazili jen s 10 hráči, ale na hřišti to příliš vidět nebylo. Domácí Slavoj vstoupil do utkání lépe a už v 8. minutě se ujal vedení po střele Barneta. V prvním poločase měl Úštěk ještě několik slibných šancí, ale další branku nepřidal. Hosté pak ve druhém poločase převzali aktivitu a snažili se vyrovnat. Po vyloučení jednoho hráče na každé straně pak Štětí bojovalo už jen v 9 hráčích a na vyrovnání nedosáhlo. Slavoj tak porazil Štětí 1:0.

 

Sestava Úštěk:

Dufek – Hajský V., Brzák D., Hrozek, Barnet – Hellinger, Hajský M., Hájek, Šrámek – Kalakaj, Hanák.

 

Gól Úštěk:

Barnet

 

B-tým

Slavoj Úštěk – Sokol Medvědice 5:3 (3:0)

Béčko přivítalo v posledním utkání základní části Medvědice. V přímém souboji o střed tabulky a postup do prostřední skupiny v nadstavbě byl lepším týmem domácí Úštěk a už v prvním poločase si vypracoval vedení 3:0. Ve druhém poločase sice hosté snížili postupně až na 4:3, ale v závěru přidal pátý gól Slavoje Honza Kacálek a o vítězi utkání bylo jasno.

 

Sestava Úštěk:

Dufek – Círus, Svoboda B., Jelínek, Vocásek – Krejčí, Hrozek, Kacálek Jan, Buch M. – Janoušek T., Káles ml.

 

Střídali:

Zelený, Hajský V., Kučera, Buch L.

 

Góly Úštěk:

Kacálek Jan 2, Janoušek T. 2, Káles ml.