Souhrn víkendových zápasů 11. a 12.5.

13.05.2019 10:00

Mladší přípravka

Slavoj Úštěk – Sokol Straškov 6:15

Naši nejmladší hráči přivítali v sobotu 11. května Sokol Straškov. V přestřelce byl nakonec lepší soupeř a odvezl si z Úštěka výhru 6:15.

 

Starší přípravka

Slavoj Úštěk – FK Bechlín 1:2

Starší přípravka naopak sehrála utkání velmi skromné na branky a po vyrovnaném boji padla těsně s FK Bechlín 1:2.

 

A-tým

Slavoj Úštěk – SK Libotenice 1:2 NP (1:1)

Druhý tým tabulky přivítal A-tým po nepovedeném zápase v Radovesicích. Slavoj chtěl odčinit předchozí prohru a také debakl z podzimu, který mu Libotenice uštědřili. Již od úvodu zápasu bylo znát, že dorazil jeden z nejlepších týmů soutěže. A Libotenice se také hned prosadili, když hostující útočník využil chyby v rozehrávce obrany Úštěka a vstřelil úvodní branku – 0:1. Slavoj se snažil dostat se k brance soupeře, ale žádnou větší šanci si nevytvořil. Až v 15. minutě napřáhl Ruda Rešl a ranou ze střední vzdálenosti vyrovnal na 1:1. Dál se hrál na fotbal nahoru a dolu, ale bez větších brankových příležitostí. Ve stejném duchu pokračoval zápas i po přestávce. Hosté z Libotenic si pak vytvořili pár nadějných příležitostí, ale další branka již nepadla. Na řadu tak přišel penaltový rozstřel. Hosté byli na penalty uspěšnější a odvezli si nakonec dva body za výhru 2:1 na penalty.

 

Sestava Úštěk:

Prejza – Roubal, Káles st., Smrček, Giesel – Hájek ml., Krejčí, Malý, Blažek – Rešl, Kacálek Josef.

 

Střídali:

Horáček, Kacálek Jan

 

Gól Úštěk:

Rešl

 

Dorost

Slavoj Úštěk – TJ Vaňov/Libouchec 2:1 (0:0)

Dorost nastoupil k dalšímu zápasu doma proti druhému celku tabulky z Vaňova. Poměrně vyrovaný zápas se šancemi na obou stranách se branky v prvním poločase nedočkal. Ve druhé části pak Slavoj neproměnil několik brankových příležitostí a mohl toho litovat. Hosté se dostali do vedení a měli nakročeno k výhře. Dorostenci Slavoj to ale nevzdali a v poslední desetiminutovce otočili utkání a díky brankám Hájka a Šrámka nakonec vyhráli 2:1!

 

Sestava Úštěk:

Flieger – Bělohoubek, Brzák, Hajský V., Barnet – Hellinger, Hrozek, Hajský M., Šrámek – Hájek, Dufek.

 

Góly Úštěk:

Hájek, Šrámek

 

B-tým

Slavoj Úštěk – Sokol Račiněves 2:1 (1:0)

 

Béčko Slavoje zahájilo nadstavbovou část soutěže doma proti Račiněvsi. Ústěk se poměrně rychle dostal do vedení díky brance Martina Malčánka. Ve druhém poločase pak Slavoj díky gólu Štěpána Jelínka ještě navýšil vedení. Hosté z Račiněvsi už jen v závěru snížili na 2:1. Béčko tak začalo nadstavbu výhrou!

 

Sestava Úštěk:

Flieger – Círus, Jelínek Š., Svoboda, Vocásek – Zelený, Krejčí, Káles ml., Kacálek Jan – Janoušek T., Malčánek.

 

Góly Úštěk:

Malčánek, Jelínek Š.

 

Střídali:

Buch M., Buch L., Hajský V.