A-tým: turnaj Sulejovice

02.08.2014 09:00

První srpnovou sobotu se hráči Slavoje Úštěk vydali do Sulejovic, kde se konal 8. ročník memoriálu Karla Vaňka. Mužstvo Úštěka bylo nalosováno hned k prvnímu utkání od devíti hodin a v tomto zápase se utkalo s mužstvem Červniva B. Zápas byl poměrně bohatý na branky. Úštěk rychle prohrával 2:0, ale dokázal góly Jana Kacálka a Josefa Kacálka vyrovnat na 2:2. Poté ovšem opět dvakrát udeřil soupeř a Černiv vedl 4:2. Hráči Slavoje ovšem dokázali i podruhé vyrovnat, když se trefil znovu Jan Kacálek a také Michal Moučka. Utkání tedy skončilo 4:4 a na řadu přišli pokutové kopy. Za Slavoj všichni hráči penaltu proměněli, soupeř proměnil jen 4 pokutové kopy a tak Úštěk zvítězil 5:4 postoupil do finále! Ve druhém utkání vyhráli jednoznačně domácí Sulejovice nad Býčkovicemi a stali se tak soupeřem Úštěka ve finále. 

Finále bylo v úvodu poměrně vyrovnané. Domácí se ujali vedení díky šťastnému gólu z rohového kopu. První poločase tak skončil 1:0. Ve druhém už ovšem hráčům Úštěka docházeli síly a soupeř začal být lepší a přidal další góly. Za Úštěk již jen korigoval Moučka a utkání tak skončilo 6:1 pro Sulejovice. Nutno dodat, že Úštěk odehrál celý turnaj jen v 11 lidech, kdežto domácí mohli několikrát prostřídat svých 17 hráčů. I tak byl turnaje poměrně povedený a hráči Slavoje Úštěk si odvezli slušné 2.místo. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen úštěcký obránce Lukáš Buch!

Turnaje se za Slavoj Úštěk účastnili: Prejza, Horáček, Smrček, Moučka, Buch L., Lochman, Buch M., Eichler, Kacálek Josef, Kacálek Jan, Klauda Patrik.

 

Konečné pořadí 8. ročníku memoriálu Karla Vaňka:

1. Sulejovice

2. Úštěk

3. Černiv B

4. Býčkovice